Хто обзивається, той сам так називається - Путін відповів Байдену (відео)

Путін прокоментував заяву Байдена про те, що президент США вважає його вбивцею
Важливо
Хто обзивається, той сам так називається - Путін відповів Байдену (відео)
Володимир Путін (скірншот відео)
18 Березня 2021, 14:37
читать на русском

Президент Росії Володимир Путін відповів президенту США Джо Байдену, який назвав його вбивцею: "Хто як обзивається, той так і називається".

Про це Путін заявив, виступаючи на зустрічі з представниками громадськості окупованого Криму, повідомив телеканал "Дождь".

Я б сказав йому:" Будьте здорові". Я бажаю йому здоров'я. Кажу це без іронії, без жартів ... Хто як обзивається, той так і називається. Це не просто дитяча приказка і жарт. Сенс дуже глибокий. Психологічний. Ми завжди в іншій людині бачимо свої власні якості і думаємо, що це ми. І з цього виходячи, оцінюємо його дії, - сказав Путін.

Далі Путін заглибився в історію і згадав "винищення місцевого населення" при освоєнні американського континенту і "дуже жорстокий період рабства". Також він сказав про рух Black Lives Matter і про те, що афроамериканці в США досі стикаються з "несправедливістю і винищенням".

Читайте також

Після цього Путін зупинився на питанні подальшої співпраці з США:

Сполучені Штати в цілому налаштовані мати з нами відносини, але з тих питань, які становлять інтерес для самих США і на їх умовах. Ми (хоч вони і думають, що ми такі ж, як вони) інші люди, у нас інший генетичний і культурно-моральний код, але ми вміємо відстоювати свої власні інтереси. І ми будемо з ними працювати, але в тих областях, в яких ми самі зацікавлені і на тих умовах, які вважаємо вигідними для себе. І їм доведеться з цим рахуватися, незважаючи на всі спроби зупинити наш розвиток. Незважаючи на санкції, образи, їм доведеться з цим рахуватися, - сказав Путін.


Контекст. Напередодні президент США Джозеф Байден в інтерв'ю телеканалу ABC ствердно відповів на питання журналіста Джорджа Стефанопулоса, чи вважає він президента РФ Володимира Путіна "вбивцею". Також президент США упевнений в тому, що Путін "заплатить" за втручання в американські вибори.

1