Хворий на COVID Кличко оцінив результати виборів

Мер не відчуває запахів, але почувається непогано
Хворий на COVID Кличко оцінив результати виборів
Віталій Кличко (фото: Facebook)
29 Жовтня 2020, 07:07
читать на русском

Чинний мер Києва Віталій Кличко, який перемагає на виборах столичного міського голови, повідомив про своє самопочуття та оцінив результати виборчої кампанії.

Кличко, який хворіє на коронавірус, повідомив, що не відчуває запахів, але почувається непогано.

Друзі! Почуваюся непогано. Тримаюся бадьоро. Увесь час на телефоні. На зв'язку з міськими службами, контролюю ситуацію. Повторний тест, що я зробив у понеділок, - теж, на жаль, був позитивним. Єдине із симптомів - що не відчуваю зараз запахів. Температура вже в нормі. П'ю вітаміни. Все нормально, - написав Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Він подякував виборцям за підтримку і зазначив, що такий результат голосування для нього означає велику відповідальність.

Щодо виборів. Такий результат – для мене велика честь і велика відповідальність. Понад 50% підтримки після того, як я шість років працюю мером столиці, – це показник довіри киян до тих змін, що відбуваються в Києві. Показник того, що столиця змінюється і рухається в правильному напрямку. І я вдячний і вважаю успіхом, що не втратив довіри людей та розумію, що це – і великий аванс, - сказав мер.

Міський голова Києва (Віталій Кличко - досьє) запевнив, що продовжує працювати над перетвореннями в столиці.

Читайте також

Бо, окрім виборів, на яких була зосереджена увага, у нас багато інших викликів - боротьба з пандемією, захист здоров'я і життя людей, підтримка соціально незахищених киян, підтримка нашої економіки та бізнесу. Тож попереду багато роботи. І ми до неї готові, - додав Кличко.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Цьогоріч обирали представників до органів місцевого самоврядування: депутатів обласних, районних рад, а також депутатів місцевих рад та їх голів у 1 439 громадах.

Як повідомлялося, чинний міський голова Києва Віталій Кличко, за даними паралельного підрахунку партії "УДАР", перемагає у першому турі виборів, набравши 50,9% голосів.

1