Ілон Маск: криптовалюту неможливо знищити

Власник Tesla закликав відмовитися від регулювання крипторинку
Ілон Маск: криптовалюту неможливо знищити
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
29 Вересня 2021, 12:41
читать на русском

Генеральний директор компанії Tesla мільярдер Ілон Маск заявив про неможливість знищення криптовалюти.

Коментуючи жорсткі заборони щодо криптовалют у Китаї, бізнесмен заявив, що знищити крипту неможливо, але уряди країн можуть уповільнити її поширення, повідомляє CNBC.

Ілон Маск позитивно оцінив роль криптовалюти в потенційному скороченні "помилок і затримок" існуючих фінансових систем, однак зазначив, що новий вид активів не є розв'язанням всіх проблем суспільства.

Я б не назвав себе великим експертом по криптовалютах. Думаю, що криптовалюта має певну цінність, але я б не назвав її другим пришестям Христа, - сказав він.

Щодо регулювання криптоіндустрії в Китаї, то Маск зазначив, що це може бути пов'язано з серйозними проблемами країни з виробництвом електроенергії.

Частково це може бути пов'язано з нестачею електроенергії в багатьох регіонах Китаю. Прямо зараз у багатьох південних провінціях Китаю відбуваються раптові відключення електроенергії, тому що попит на неї виявився вищим, ніж очікувалося, - сказав він та додав, що на нестачу електроенергії міг вплинути майнінг криптовалют.

Нагадаємо, днями генеральний директор і голова ради директорів компанії Tesla Ілон Маск заявив, що Tesla продовжить збільшувати інвестиції в Китаї.

Читайте також

1