Ілон Маск планує перетворити Tesla Bot в унікальну особистість

Перша оновлена версія може з'явитись у кінці 2022 року
Ілон Маск планує перетворити Tesla Bot в унікальну особистість
Tesla Bot Hero. Фото: electrek.co
31 Грудня 2021, 05:33
читать на русском

Американський інженер та мільярдер Ілон Маск планує в майбутньому перетворити Tesla Bot на унікальні андроїди. Перший прототип може з'явитись вже в кінці 2022 року.

Про це повідомляє Electrek.

Ілон Маск заявив, що роботи Tesla Bot зможуть згодом ставати унікальними особистостями.

Крім того, мільярдер розповів про раніші плани компанії щодо створення робота, який буде здатний виконувати рутинну роботу. Але зараз підприємець хоче, щоб в майбутньому його роботи могли набувати унікальних рис особистості й були компаньйонами для своїх власників.

Виробництво Tesla Bot планують розпочати в Техасі, де сьогодні розташована головна штаб-квартира компанії.

Я гадаю, що можливості безмежні. Це не зовсім входить до основної директиви місії Tesla щодо прискорення переходу світу до стійкої енергії, але для світу надзвичайно корисно створити гуманоїдного робота, здатного взаємодіяти з ним та допомагати різними способами, - взазначив Маск.

Водночас Маск наголосив, що напрацювання у сфері штучного інтелекту, які застосовують для "розумних" автомобілів, можна буде використовувати й для керування роботами.

Нагадаємо, що засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск заявив про те, що не бачить потреби у створенні метавсесвіту і висміяв цю ідею, заявивши, що навряд чи хтось "захоче повісити телевізор собі на ніс".

Читайте також

1