Ілон Маск попередив перших відвідувачів Марсу, що їх чекає смерть

Ця місія не для всіх, потрібні лише волонтери
Ілон Маск попередив перших відвідувачів Марсу, що їх чекає смерть
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
30 Жовтня 2021, 05:08
читать на русском

Засновник компанії Tesla та аерокосмічної компанії SpaceX Ілон Маск попередив, що першим людям, які полетять на Марс, потрібно приготуватися до смерті на Червоній планеті.

Про це мільярдер заявив в інтерв’ю засновнику X Prize Foundation Пітеру Діамандісу.

За його словами, першим відвідувачам доведеться не лише певний час провести на Марсі, але й померти там. Маск попередив потенційних астронавтів, що буде не зручно і, ймовірно, не буде хорошої їжі.

Мільярдер вважає, у запрошенні для відвідування Марсу потрібно одразу попереджати, що астронавти, колонізатори та туристи можуть не повернутися додому. Він наголосив, що це буде "важка та небезпечна подорож".

Маск вважає, що першими людьми для відвідування Червоної планети мають стати добровольці, на яких чекає "чудова пригода".

Чесно кажучи, група людей, ймовірно, помре на самому початку подорожі. ... Ця місія не для всіх, потрібні лише волонтери!, - наголосив він.

Зазначимо, що за останні кілька років компанія Маска SpaceX запустила у космос понад сто ракет, деякі з яких вибухнули або розбилися. Також мільярдер передбачив створення цілого міста на Марсі з населенням 1 млн осіб.

Нагадаємо, що марсохід Perseverance у рамках дослідницької місії Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору США (NASA) зробив нове фото на Червоній планеті.

Читайте також

1