Ілон Маск провів онлайн-нараду з сином на руках та розвеселив мережу (відео)

Малюк Х навіть намагався щось сказати марсіанською мовою
Ілон Маск провів онлайн-нараду з сином на руках та розвеселив мережу (відео)
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
23 Листопада 2021, 04:03
читать на русском

Засновник американської космічної компанії SpaceX Ілон Маск взяв участь в онлайн-нараді з молодшим сином, на ім'я X Æ A-12.

Відео вже опублікували на YouTube.

Нарада була організована Радою з космічних досліджень національних академій. На онлайн-зустрічі Ілон Маск з'явився зі своїм півторарічним сином. З дитиною на руках, якого Маск лагідно називає "Малюком Ікс", розповідав про програму компанії Starship.

Кілька хвилин хлопчик просидів з батьком перед камерою та навіть намагався щось сказати, а також з цікавістю спостерігав за тим, що відбувається. Сам Маск був у костюмі та мав серйозний вигляд, але з усмішкою на все реагував.

Потім малюка забрали з кімнати, але йому це не дуже сподобалось. Дитина розплакалась, мільярдер відвернувся на це, але продовжив нараду.

У мережі ця подія викликала бурхливе обговорення та навіть захват. При цьому користувачі вважають, що син Ілона Маск говорив "марсіанською" мовою, і в нього є дуже багато інформації для людей.

Нагадаємо, що Ілон Маск знайшов покупця для свого будинку в районі затоки Сан-Франциско. Спочатку американський мільярдер хотів за нього 37,5 млн доларів, але ціну довелося знизити майже на 6 млн доларів.

Читайте також