Ілон Маск висунув ультиматум працівникам Tesla

Мільярдер хоче повернути працівників до роботи в офісі
Ілон Маск висунув ультиматум працівникам Tesla
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
3 Червня 2022, 11:02
читать на русском

Виконавчий директор Tesla Ілон Маск зажадав від працівників компанії, аби вони повернулися з дистанційної роботи до праці в офісі.

Найбагатша людина світу вимагає, аби його підлеглі  принаймні 40 годин на тиждень працювали в офісі, пише Bloomberg.

Він заявив, що ті, хто відмовиться від його вимоги, можуть йти та "вдавати, що працюють, десь в іншому місці".

Зазначається, що Маск надіслав електронного листа з назвою "Щоб бути дуже зрозумілим" працівникам компанії про необхідність бути в офісі після того, як його співробітники, які звикли працювати вдома, відмовлялися від тривалих поїздок на роботу.

У своєму листі мільярдер написав:

Кожний у Tesla зобов’язаний проводити в офісі мінімум 40 годин на тиждень.

Маск зазначив, що "офіс має бути там, де знаходяться ваші справжні колеги, а не якийсь віддалений псевдоофіс. Якщо ви не з’явитеся, ми вважатимемо, що ви подали у відставку".

Також він додав:

Чим ви старші, тим помітніше має бути ваша присутність... Ось чому я так багато жив на заводі, щоб ті, хто стояв на лінії, бачили, як я працюю разом із ними. Якби я цього не зробив, Tesla давно б збанкрутувала.

Видання пише, що це не перший випадок, "коли Маск зловживає працівниками". Якось Маск помітив групу стажерів, які стояли в черзі за кавою. Він погрожував звільнити їх усіх, якщо це станеться знову, і встановив камери безпеки для контролю за дотриманням вимог.

Читайте також

1