Індійський військовий виказав державну таємницю в обмін на еротичні фото

Еротичні фото індійцю запропонували пакистанські розвідники
Індійський військовий виказав державну таємницю в обмін на еротичні фото
Чоловік креслить схему (Фото: pexels)
15 Січня 2021, 01:00
читать на русском

Військовослужбовець індійських збройних сил "зливав" секретну інформацію в обмін на еротичні фотографії оголених пакистанських жінок.

Про це пише видання indiatoday.in.

Курйозний випадок шпигунства на користь Пакистану розкрили спецслужби Індії.

За інформацією слідства, з чоловіком зв'язувалися співробітники пакистанської розвідки від імені різних дівчат, які спокушали військового своїми фото, бажаючи отримати натомість секретну інформацію. Зокрема, пакистанських "спокусниць" цікавили пересування військ і військової техніки.

Читайте також

42-річний індієць-любитель жіночих принад зізнався, що причиною його зради стала "жадібність до голих фото". Під час допиту обвинувачений розповів, що спілкувався в соцмережах під фейковим аккаунтом. Цей же обліковий запис офіцер використовував для передачі інформації про дислокацію військ. Місцеві правоохоронці з'ясовують також, звідки в індійця з'явився доступ до секретної інформації.

Нагадаємо, в Аргентині недалеко від міста Мар-дель-Плата свінгери, які влаштували підпільну вечірку, переплутали поліціянтів зі стриптизерами і впустили їх на віллу.

Індійський військовий - любитель "полунички"

Повідомляється, що свінгери влаштували підпільну вечірку під час карантину, і хтось із недоброзичливців доніс на них в поліцію. Коли правоохоронці приїхали на віллу, їх добродушно впустили, переплутавши зі стриптизерами.

Вечірку довелося зупинити. Всім її учасникам і власникові будинку загрожують штрафи за порушення карантину. Затримані не чинили опору, були ввічливими і навіть жартували.

1