Із головної ялинки країни зняли капелюха - фото

Верхівка ялинки залишилася без прикраси
Із головної ялинки країни зняли капелюха - фото
Ялинка у Києві Фото: Іван Сидор (сторінка у Facebook)
13 Грудня 2020, 15:48
читать на русском

Головну ялинку країни, яку цьогоріч оформили у Києві в тематиці "Чарівного лісу", "роздягли" - з неї зняли капелюха, який було встановлено на верхівці новорічного дерева.

Вранці, у день пам’яті святого апостола Андрія Першозванного, з головної ялинки країни зняли капелюха. Чудове свято здорового глузду, - повідомив викладач Київської православної богословської академії Іван Сидор на своїй сторінці у Facebook.

Він також опублікував фото, як "роздягали ялинку".

Іван Сидор зазначив, що "ялинка - не християнський символ, а зірку зображали ще у дохристиянські часи. Отже, якщо на ялинку натягнути чи то шляпу, чи маску, чи корону - християнство від цього аж ніяк не страждає. Це не ображає християн і не віддаляє від Бога".

Читайте також

Раніше у соцмережах глузували із вбрання новорічного дерева.


Нагадаємо, у Києві встановили головну ялинку країни. Ялинка України-2021 є штучною. Її висота - 31 м, оформлена красуня у тематиці "Чарівного лісу". На ній понад 1500 іграшок та більш як 10 км гірлянд.

У Києві від 17 грудня розпочинається офіційний продаж новорічних ялинок, які продаватимуться у десяти районах міста.

З 17 до 30 грудня у столиці працюватимуть 178 законних пунктів з продажу натуральних хвойних дерев та новорічних прикрас.

Раніше повідомлялося, що у Дубному Рівненської області головну ялинку міста зрубали на місцевому цвинтарі, щоби заощадити гроші на підготовці до свята. А щоби городяни не боялися і не хвилювалися, ялинку вже освятив священник, тому вона тепер абсолютно "безпечна" для відвідувачів.