Кабмін призначив нового очільника Державної митної служби

Голова ДМС був народним депутатом тричі
Кабмін призначив нового очільника Державної митної служби
Павло Рябікін (фото: УНІАН)
18 Листопада 2020, 16:29
читать на русском

Кабінет міністрів призначив нового голову Державної митної служби України. Ним став генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Павло Рябікін.

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні уряду в середу, 18 листопада.

Погоджена пропозиція Міністерства фінансів і пройдені всі відповідні процедури, - зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Павло Рябікін очолював аеропорт "Бориспіль" від березня 2017 року. Він тричі був народним депутатом, зокрема, безпартійним у період від 2000 до 2002 року та від 2002 до 2005 року, а також від партії "УДАР" у період від 2012 до 2014 року. У 2020 році Рябікін також балотувався до Київради від команди Віталія Кличка.

Читайте також

У минулому Рябікін обіймав посаду заступника голови КМДА, працював заступником міністра транспорту та зв'язку України, а від 2009 до 2010 року був Надзвичайним і Повноважним Послом України в Данії.

Минулого місяця Кабмін звільнив виконувача обов'язків голови Державної митної служби Андрія Павловського і призначив на цю посаду заступника голови Держмитслужби з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Євгенія Єнтіса.

Нагадаємо, що президент України Володимир Зеленський своїм указом звільнив Віталія Герсака з посади начальника Управління Служби безпеки України в Миколаївській області.

1