Кабмін виділив 37 млн гривень Закарпатській області на дороги і мости

Шмигаль також вимагає прискорити роботу щодо виділення коштів і для Харківської області
Кабмін виділив 37 млн гривень Закарпатській області на дороги і мости
Кабмін фото: kmu.gov.ua
22 Жовтня 2020, 02:00
читать на русском
Кабінет Міністрів виділив 37 мільйонів гривень Закарпатській області на берегоукріплення, дороги, мости.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Теlegram.

На відновлення доріг місцевого значення, заходи з берегоукріплення, відновлення мостів та мостових переходів у Закарпатській області виділили додатково 37 млн грн. Влітку внаслідок повеней у західних регіонах України суттєво постраждала інфраструктура чотирьох областей, яка досі потребує відновлення, - написав він.

Шмигаль (Денис Шмигаль  - досьє) також додав, що вимагає прискорити роботу щодо виділення коштів для Харківської області, де згоріло понад 20 домівок.

Читайте також

Нагадаємо, що опади протягом 22-24 червня призвели до ускладнення паводкової обстановки у Івано-Франківській, Чернівецькій, Львівській, Закарпатській та Тернопільській областях. На Закарпатті найбільше постраждав Рахівський район. Також аномальна злива спричинила руйнацію дороги та житла в селах Міжгірського району.

А 6 жовтня буревій пройшовся Івано-Франківською областю. Він повалив дерева та електроопори в кількох районах міста. ДСНС України в Івано-Франківській області здійснило 50 виїздів на ліквідацію наслідків негоди, під час яких розпилено 43 дерева, вивільнено 15 автомобілів, розчищено 2 проходи до житлових будинків та 2 магазинів.

1