Кабмін вирішив кадрові питання: кого звільнили та призначили

Урядовці проголосували за звільнення Юлії Свириденко
Важливо
Кабмін вирішив кадрові питання: кого звільнили та призначили
будівля Кабінету Міністрів (фото: з відкритих джерел)
21 Грудня 2020, 12:08
читать на русском

Кабінет міністрів України у понеділок, 21 грудня, провів позачергове засідання, в якому розглянув кадрові питання у державних відомствах. Зокрема, він призначив тимчасового керівника Держгеокадастру.

Про це повідомив представник уряду у парламенті, народний депутат Василь Мокан, у Telegram.

Зранку відбулося позачергове засідання Кабміну. Тимчасове виконання обов'язків голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру покладено на Пінчука Олексія Ігоровича, - йдеться у повідомленні.

Також урядовці проголосували за звільнення Юлії Свириденко з посади першого заступника міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України (за власним бажанням).

Читайте також

Зазначається, що Кабмін ухвалив рішення про звільнення Шкарлета Сергія Миколайовича - з посади заступника міністра освіти і науки з питань європейської інтеграції (у зв'язку з обранням на посаду міністра МОН) та звільнення Лещенка Романа Миколайовича - з посади голови Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру (у зв'язку з обранням міністром АПК).

Також урядовці підтримали звільнення Дениса Каплунова з посади першого заступника голови Державної екологічної інспекції.

Нагадаємо, що Верховна Рада України проголосувала за призначення Сергія Шкарлета міністром освіти і науки України. Поки він після голосування зачитував присягу, йому кричали із зали "Ганьба!"

Про скандали у Міністерстві освіти та про його нинішнього очільника Сергія Шкарлета читайте у нашому матеріаліПолітичний хамелеон, плагіатор і майже європеєць: усе про скандали міністра Шкарлета.

1