Кадиров назвав Ілона Маска "Ілоною" та запросив до Чечні: що відповів йому мільярдер

Винахідник готовий бити президента росії "однією лівою"
Кадиров назвав Ілона Маска "Ілоною" та запросив до Чечні: що відповів йому мільярдер
Ілон Маск Фото: facebook.com/ElonMuskQuotes
16 Березня 2022, 10:02
читать на русском

Очільник Чечні рамзан кадиров відповів на твіт Ілона Маска, який викликав російського президента володимира путіна на поєдинок.

У своєму телеграм каналі кадиров порадив Маску "не тягатися з Путіним", бо у них "занадто різні вагові категорії".

Тобі треба підкачатись, щоб із ніжної Ілони стати брутальним Ілоном. Пропоную пройти підготовку у кількох центрах у Чеченській Республіці... Повернешся з Чеченської Республіки зовсім іншою людиною, Ілона, тобто Ілон, - написав кадиров.

Натомість Ілон Маск відповів "путінському псу", що дякує йому за запрошення, проте вважає, що "таке чудове навчання" дало б йому "надто велику перевагу".

Якщо він (путін. - Ред.) боїться битися, я погоджуся використовувати лише ліву руку, а я навіть не лівша, - написав мільярдер у Твіттері та підписався, як "Ілона".

Після цього твіту кадиров написав: "радий, що Маск прислухався до мого бажання".

Так набагато краще. Треба б і логін перейменувати з Ілона на Ілону Маск. І все-таки, Ілоно, не намагайся тягатися з моїм президентом. Я його піхотинець, і мені доведеться кинути тобі виклик у відповідь. І тоді це вже не буде смішним безневинним листуванням. Побережи руки, вони знадобляться писати твіти, - зазначив голова Чечні.

Нагадаємо, американський бізнесмен Ілон Маск 14 березня викликав на поєдинок російського президента та запропонував як ставку Україну. У своєму твіті бізнесмен згадав офіційний обліковий запис кремля і запитав, чи згодна російська сторона на бій.

На запитання одного з підписників, чи він здивується, якщо путін прийме виклик, Маск заявив, що "це було б честю" для нього, проте зазначив, що "якби Путін міг так легко принизити Захід, він би прийняв виклик".

Але він не прийме, - додав бізнесмен.

Після цього твіту за путіна вступився глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін. Він процитував "Казку про попа та працівника його Балду" Олександра Пушкіна. У відповідь Маск заявив: "Я бачу, що ви жорсткий переговорщик! Гаразд, ви можете отримати на 10% більше за перегляд".

Бізнесмен також прикріпив до твіту мем "Вибери свого бійця", в якому пропонується вибрати між фейковою фотографією путіна на ведмеді та власним знімком із "найбезпечнішим вогнеметом у світі" від The ​​Boring Company.

Він навіть може взяти із собою свого ведмедя, - зазначив Маск.

Однак рогозін вирішив не зупиняти перепалку та запропонував Маску "злізти з унітазу", щоб поспілкуватися:

Читайте також

1