В Україні оголосили полювання на Кадирова: що обіцяють за його голову

Від керівництва країни також "не заржавіє"
В Україні оголосили полювання на Кадирова: що обіцяють за його голову
Рамзан Кадиров / Фото: Getty
14 Березня 2022, 12:21
читать на русском

Народний депутат України VIII скликання Євген Рибчинський виплатить винагороду тим, хто ліквідує главу Чечні Рамзана Кадирова. За його голову обіцяють будинок з 40 сотками під Києвом

Про це екснардеп повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Якщо Кадиров дійсно під Києвом, то кожен боєць ЗСУ і Тероборони має поставити собі за мету знищення цієї ганьби чеченського народу і приспішника Huila. Обіцяю за голову Кадирова - будинок з 40 сотками під Києвом! А від керівництва країни, думаю, не заржавіє), - запевнив Рибчинський.

За голову Кадирова обіцяють будинок з 40 сотками під Києвом / Скрін з Facebook

За голову Кадирова обіцяють будинок з 40 сотками під Києвом / Скрін з Facebook

Днями Кадиров опублікував відеозвернення, у якому заявив, що зняте в Гостомелі, за 25 км від Києва.

На відео ми в Гостомелі. Днями ми були приблизно в 20 км від вас, київські нацики, а зараз ще ближче, і здогадайтеся, наскільки близько ми наблизилися. Внесу інтригу: а може, ми вже в Києві і тільки чекаємо потрібної команди?, - сказав він.

Втім, інформація про перебування Кадирова в Україні не підтверджена. Однак його нібито "подорож" до України висвітлюють російські пропагандистські ЗМІ "РБК", "Комсомольська правда" та "РИА Новости".

Радник керівника Офісу президента Олексій Арестович заявив про перевірку інформації про Кадирова в Україні. Також днем раніше його бачили у Грозному.На це Кадиров відповів: "Ти не бачив зйомки чи я мушу постукати у твої двері?".

Нагадаємо, що Росія направила до Києва спеціальну групу з кадирівців, щоб ліквідувати президента України Володимира Зеленського. Українські військові її знищили.

Читайте також

1