Росія направила кадирівців, щоб вбити президента Зеленського, - Данілов

Українські військові знищили одну з груп російських найманців
Важливо
Росія направила кадирівців, щоб вбити президента Зеленського, - Данілов
Володимир Зеленський Фото: president.gov.ua
1 Березня 2022, 19:32
читать на русском

Росія направила до Києва спеціальну групу з кадирівців, щоб ліквідувати президента України Володимира Зеленського. Українські військові її знищили.

Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов в ефірі "Україна 24".

Спецоперація, яка мала бути проведена кадировцями, нам вже відома. Ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не мають бажання брати участь в цій кривавій війні. Безпосередньо була знищена та кадирівська група, яка вирушила саме для ліквідації нашого Президента, – сказав Данілов.

За його словами, кадирівці були розподілені на дві групи, які відстежували. Одна група була накрита в Гостомелі, інша група перебуває під прицілом.

Ми не віддамо нікому ні нашого Президента, ні нашу країну. Це наша земля, ідіть звідси геть, – додав Данілов.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

Читайте також

1