Окупанти поскаржились, що їх відправляють на війну в Україну як "гарматне м'ясо" (відео)

Україна не хоче воювати, але кожен, хто прийде до нас з війною – буде покараний
Окупанти поскаржились, що їх відправляють на війну в Україну як "гарматне м'ясо" (відео)
Війна Фото: facebook.com/navy.mil.gov.ua
1 Березня 2022, 19:11
читать на русском

Середній вік російських окупантів, які перебувають на сьогодні в українському полоні, становить 19-22 років.

Про це повідомила пресслужба Служби безпеки України.

22, 21, 20, 19... Це не зворотній відлік, це – середній вік російських загарбників, які зараз перебувають в українському полоні, - йдеться у повідомленні.

Самі себе вони називають "гарматним м’ясом" і клянуться, що не хотіли воювати. Вони передають привіт батькам і закликають: "Не відпускайте сюди дітей! Зберіться краще і йдіть на Путіна!".

СБУ закликає поширити це відео серед своїх знайомих та близьких в РФ.

Україна не хоче воювати, але кожен, хто прийде до нас з війною – буде покараний. І потрапити в полон – це ще кращий сценарій для російських окупантів, - наголосили в СБУ.

Нагадаємо, у ніч на 24 лютого 2022 року президент Росії Володимир Путін оголосив про військову операцію в Україні. Росія одразу почала обстрілювати різні об'єкти по всій Україні, у тому числі у Києві, Одесі та Харкові. Міноборони Росії стверджувало, що не завдає ударів по містах, а знищує лише військові об'єкти, хоча їхні заяви не відповідали дійсності.

Президент Володимир Зеленський зранку 24 лютого запровадив воєнний стан на всій території країни. Також президент підписав указ про загальну мобілізацію. 

Читайте також

1