Канада обіцяє виділити 24 млн доларів українським жінкам

Канада підтримує Україну
Канада обіцяє виділити 24 млн доларів українським жінкам
Українка (фото: Facebook)
9 Грудня 2020, 19:31
читать на русском
Канада виділить Україні близько 24 млн доларів на проєкти для підтримки жінок. Кошти направлені переважно жінкам з обмеженими можливостями та вразливими групами.

Про це в Оттаві заявила міністр міжнародного розвитку Канади Каріна Гулд, передає Укрінформ.

Інвестиції у можливості для жінок і найбільш уразливих та маргіналізованих - це інвестиції у майбутнє країни. Шляхом цих ініціатив вони отримають потенціал стати потужними агентами змін, об’єднавши свої зусилля з усіма іншими людьми, які працюють над відновленням політичної й економічної стабільності. Канада і надалі залишається близьким другом України, підтримуючи її на шляху надання безпеки, процвітання та свободи усім громадянам, - сказала Гулд.

Читайте також

Зазначається, що кошти підуть на втілення проєктів "з економічної підтримки жінок у сільських регіонах, внутрішньо переміщених осіб, людей з обмеженими фізичними можливостями та інших вразливих груп в Україні".

Ключові партнери втілюватимуть ці проєкти з метою підтримання інклюзивного та сталого економічного зростання, надаючи можливості цим верстам по всій країні, - зауважили у Міністерстві міжнародного розвитку Канади.

Нагадаємо, що раніше для підтримки реформ у секторі оборони України Канада обіцяла виділити більш як 4,3 млн канадських доларів (3,3 млн доларів США).

1