Канада виділить 3,3 млн доларів на реформи в Україні

Для підтримки реформ у секторі оборони України Канада виділяє більш як 4,3 млн канадських доларів (3,3 млн доларів США)
Канада виділить 3,3 млн доларів на реформи в Україні
Фото: Економічна правда
1 Жовтня 2020, 22:03
читать на русском

Для підтримки реформ у секторі оборони України Канада виділяє більш як 4,3 млн канадських доларів (3,3 млн доларів США).

Про це заявив міністр закордонних справ Канади Франсуа-Філіп Шампань, повідомляє Укрінформ.

Ми рішуче налаштовані продовжити співпрацю у досягненні майбутнього, на яке заслуговує український народ, - сказав Шампань.

У канадському МЗС уточнили, що кошти підуть на проєкти у співпраці із канадськими організаціями Parliamentary Center та Alinea International.

Кошти підтримають проєкти, які поєднують технічну експертизу, гендерний аналіз та інструменти управління, орієнтовані на покращення інституцій безпекового сектору, - заявили у відомстві.

Партнерство з Alinea International "покращить урядування й демократичну підзвітність безпекового сектору".

Читайте також

Допомога Parliamentary Center "посилить спроможність українських парламентських комітетів переглядати та ухвалювати законодавство, необхідне для реформи безпекового сектору".

Нагадаємо, що 30 вересня Уряд схвалив проєкти трьох угод з ЄС загалом на 60 млн євро для розвитку ресурсоефективної економіки України, протистояння пандемії коронавірусу та гібридним загрозам, а також підтримку громадянського суспільства для впровадження реформ. Підписати ці Угоди Уряд уповноважив віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгу Стефанішину.