Карма та втручання Бога: Подоляк про вибухи у трьох областях росії

Роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес
Карма та втручання Бога: Подоляк про вибухи у трьох областях росії
Михайло Подоляк / Фото: president.gov.ua
27 Квітня 2022, 17:19
читать на русском

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк вважає вибухи у Бєлгородській, Воронезькій та Курській областях РФ "абсолютно природним процесом" та "божественним втручанням".

Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram.

За його словами, тепер Бєлгородська, Воронезька та Курська області Росії також "починають активно вивчати таке поняття, як "демілітаризація"".

Якщо ви (росіяни) вирішили масово атакувати іншу країну, масово вбивати там усіх підряд, масово давити танками мирних людей, а для забезпечення вбивств використовуєте склади у своїх областях, то рано чи пізно борги доведеться повертати. За такої інтенсивності та обсягу російського військового вторгнення в Україну відсидітися не вдасться. І тому роззброєння бєлгородсько-воронезьких складів убивць абсолютно природний процес. Карма – штука жорстока, - зазначив він.

Радник глави ОП додав, що на росії великі паливні склади та склади боєприпасів горять і вибухають з різних причин.

Аж до… божественного втручання у справи грішників, які у Страсний тиждень масово вбивали людей в українському Маріуполі, – підсумував Подоляк.

Нагадаємо, що за ніч та першу половину дня 25 квітня на росії сталась низка гарячих подій. Руйнувань зазнали нафтобаза в Брянську, військова база у Брянську, м'ясокомбінат у Брянську, "Агропромкомплект" у Брянську, будинок у Санкт-Петербурзі, авіабаза в Уссурійську та виділення поліції в Москві, Іркутську та Новосибірську.

Читайте також