Кернес підтвердив, що хворіє на коронавірус

У нього двостроннє запалення легень
Кернес підтвердив, що хворіє на коронавірус
Геннадій Кернес
16 Вересня 2020, 10:22
читать на русском

Мер Харкова Генадій Кернес має підтверджену коронавірусну інфекцію. Він на лікарняному, але у задовільному стані. Про це повідомляє сайт міськради.

"Інформація, яку поширюють деякі харківські пабліки про те, що Харківський міський голова Геннадій Кернес нібито впав у кому, не відповідає дійсності. Міськрада пов'язує поширення завідомо неправдивої інформації з загостренням амбіцій "не особливо щасливих" політиків. Геннадій Кернес дійсно перебуває на лікарняному, але при цьому мер повністю контролює ситуацію в місті", - йдеться в повідомленні.

Тим часом, директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міськради Юрій Сидоренко підтвердив, що Кернес (досьє Геннадія Кернеса) хворіє на коронавірус.

"Він просив передати, що він підтверджує коронавірус і викликане ним двостороннє запалення легенів. Ні про жодний набряк мозку, ні про жодну кому мова не йде", - повідомив Сидоренко.

Через декілька годин Кернес написав у своєму Telegram-каналі, що він незабаром одужує.

"Сердечне спасибі всім, хто телефонував, написав, передав побажання здоров'я! І спасибі, що не вірите чуткам. У Харкові у мене є вся потрібна допомога, поруч сім'я, команда, я впевнений, що скоро одужаю", - написав він.

Нагадаємо, 14 вересня ЗМІ повідомляли, що Керсен у комі. Але у міськраді цю інформацію спростували.

Однак, востаннє Кернеса бачили на публіці 23 серпня - на день міста. Інформація про те, що мера Харкова коронавірус, з'явилася ще на початку вересня.

1