Кернеса зареєстрували мером Харкова: він подав електронну заяву

7 листопада міська ТВК ухвалила постанову про призначення міського голови
Кернеса зареєстрували мером Харкова: він подав електронну заяву
Геннадій Кернес (фото: УНІАН)
9 Листопада 2020, 09:15
читать на русском

Чинного мера Харкова Геннадія Кернеса, який набрав найбільшу кількість голосів на виборах Харківського міського голови 25 жовтня 2020 року, офіційно зареєстрували мером міста.

Про це повідомила голова Харківської ТВК Ольга Морозова, передає Суспільне.

Зазначається, що заяву про реєстрацію Харківська міська ТВК отримала від Кернеса (досьє Геннадія Кернеса) в електронному вигляді з електронним підписом.

7 листопада міська ТВК ухвалила постанову "Про реєстрацію міського голови". Її текст оприлюднили на сайті Харківської міської ради.

До Харківської міської територіальної виборчої комісії Харківського району Харківської області надійшла Заява "про реєстрацію міського голови" та додані до неї документи, зареєстрована за № 1015 07 листопада 2020 року від Кернеса Геннадія Адольфовича, обраного Харківським міським головою Харківського району Харківської області... на виборах.. 25 жовтня 2020 року, — йдеться у тексті постанови.

На основі поданих документів, посилаючись на Виборчий кодекс, Роз'яснення ЦВК та постанову міської ТВК про визнання Кернеса обраним, комісія постановила: зареєструвати Кернеса Харківським міським головою та вивісити постанову на стенді офіційних матеріалів міської виборчої комісії.

Читайте також

Нагадаємо, що 4 листопада Харківська ТВК назвала переможця виборів мера у Харкові. З результатом 60,34% голосів на виборах Харківського міського голови переміг нинішній мер Геннадій Кернес.

1