Серйозне ураження легень: пресслужба розповіла про стан здоров'я Кернеса

Наразі Кернес лікується в Німеччині
Серйозне ураження легень: пресслужба розповіла про стан здоров'я Кернеса
Геннадій Кернес (фото: УНІАН)
3 Листопада 2020, 18:37
читать на русском

В оточенні Геннадія Кернеса повідомили про стан його здоров'я, оскільки у соцмережах розійшлись чутки про його смерть. У пресслужбі мера розповіли про його самопочуття та лікування.

Про це на своїй сторінці у вівторок, 3 листопада, у Facebook розповів директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю в Харківській міській раді Юрій Сидоренко.

Він зазначив, що Кернес живий і вмирати не збирається, та й навіть йде на поправку. За його словами, рідні відвідують його щодня.

Щойно говорив з Родіоном і Оксаною Гайсинськими - проблема з легенями, на момент відльоту з Харкова у Геннадія Кернеса було уражено 70 відсотків легенів, - зазначив Сидоренко.

Зазначається, що наразі легені ще доліковують, і як тільки лікарів буде задовольняти результат, то одразу вилетять до Харкова.

Читайте також

Сидоренко також додав, що хвиля чуток про смерть, "запущена зі зливних інтернет-бачків", пов'язана виключно з тим, що 6-го листопада Геннадія Кернеса офіційно буде оголошено переможцем виборів.

На завершення чоловік додав лайливий тег на адресу опонентів Кернеса.

Нагадаємо, що у Харківській міськраді повідомили, що чинний мер Геннадій Кернес перемагає на місцевих виборах-2020.

Як повідомили в штабі партії "Блок Кернеса - Успішний Харків", чинний мер Геннадій Кернес (досьє Геннадія Кернеса) набрав 60,1% голосів виборців, Олександр Фельдман - 14,44%, Олексій Кучер - 7,2%.

Кандидат у мери Харкова Денис Ярославський заявив, що чинний міський голова Геннадій Кернес не в змозі виконувати свої обов'язки через певні порушення мозкової активності.

1