Суперник Кернеса заявив, що у мера порушення мозкової активності

Кернес у важкому стані, тому не в змозі управляти процесами
Ексклюзив
Суперник Кернеса заявив, що у мера порушення мозкової активності
Генадій Кернес (фото: Facebook)
19 Жовтня 2020, 16:25
читать на русском

Кандидат у мери Харкова Денис Ярославський заявив, що чинний міський голова Геннадій Кернес не в змозі виконувати свої обов'язки через певні порушення мозкової активності.

Про це він повідомив в інтерв'ю "Парламент UA".

Не може людина, у важкому, вкрай хворобливому стані, управляти процесами. Є певні порушення мозкової активності, - підкреслив Ярославський.

Він впевнений у тому, що Кернес (досьє Геннадія Кернеса) уже не в змозі  виконувати свої обов'язки, адже "ніхто ще біотіло не придумав й інший мозок нікому не переставив".

Ярославський також наголосив на тому, містом все одного керуватимуть зовсім інші люди, навіть якщо народ віддасть свої голоси за Кернеса. Адже у чинного мера величезна підтримка серед харків'ян.

Містом буде керувати команда, яка зараз зайде від блоку Кернеса, за яку люди емоційно проголосують і за людину, яку в подальшому впливові люди просто поставлять замість Кернеса, - заявив він.

Читайте також

Хоча і Ярославський вважає, Кернеса "безумовним лідером перегонів", але не вважає його своїм опонентом.

Кернес - це людина, яка заклала серйозний позитивний фундамент в місті і повірте, утримати його планку, а ще й підняти дуже складно. Тому я не йду опонентом Кернесу, - повідомив він.

Нагадаємо, що у другій половині вересня харківського мера Геннадія Кернеса госпіталізували в німецьку клініку "Шаріте" з ускладненнями через коронавірус. Ця подія застала зненацька не тільки його опонентів, але і його власний штаб.

Більше читайте у нашому матеріалі.