Київ може потрапити до "помаранчевої" зони карантину

Зростання захворюваності на коронавірус спостерігатиметься у столиці протягом березня-квітня
Київ може потрапити до "помаранчевої" зони карантину
Жінка в захисній масці, коронавірус (фото: УНІАН)
1 Березня 2021, 23:00
читать на русском

Київ може потрапити до "помаранчевої" зони карантинних обмежень, оскільки для мегаполіса це норма. Наразі невідомо, коли це може відбутись.

Про це заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан в коментарі РБК-Україна.

Як повідомив Рубан, зараз у Києві відбувається прогнозоване зростання захворюваності COVID-19. Водночас у столиці виконуються всі необхідні заходи безпеки, зокрема перевірки закладів охорони здоров'я.

Є ризик потрапляння до "помаранчевої" зони. Це прогнозовано. Це відбудеться, можливо, через тиждень, або на наступному тижні. Неминуче Київ потрапить до "помаранчевої" зони. Для такого міста як Київ, мегаполісу - "помаранчева" зона це норма, - зазначив він.

Читайте також

За словами голови Держспоживслужби Києва, зростання захворюваності на коронавірус спостерігатиметься в столиці протягом березня-квітня, після чого піде на спад.

Нагадаємо, сьогодні Житомирську область перевели до "червоної" зони карантину через різке зростання хворих на коронавірус. За останній місяць захворюваність на коронавірус в області зросла втричі. Ще раніше  до червоної зони карантину потрапили Івано-Франківська і Чернівецька області.