Київ заманюватиме туристів гастрономічними турами

У столиці планують створити сучасні міські гастрономічні тури
Київ заманюватиме туристів гастрономічними турами
Буклет про гастрономічні тури Фото: КМДА
4 Лютого 2021, 06:20
читать на русском

Вже у цьому році в Києві планується створити нові, унікальні гастрономічні тури, які б привабили більше туристів до столиці України.

Як повідомляє пресслужба Київської міської адміністрації, про це під час підписання меморандуму між Управлінням туризму та промоцій, КП "Київський міський туристично-інформаційний центр" та громадською спілкою "Всеукраїнська асоціація гастрономічного туризму" заявила начальниця Управління туризму та промоцій Марина Радова.

За її словами, нині саме той час, коли можна ґрунтовно опрацювати до дрібниць усі деталі, щоб оновити міські гастрономічні та кулінарні тури з урахуванням сучасних потреб киян та гостей міста.

Читайте також

Ми маємо на меті зробити так, щоб гастрономічний туризм столиці України, виріс в окрему індустрію, став візитівкою міста, а також органічно вписався в діловий, подієвий, історичний та інші види туризму, – сказала Радова.

У рамках меморандуму будуть створені унікальні гастрономічні тури для містян і гостей столиці, проведено ознайомчі семінари та тренінги, розроблені спільні проєкти та програми.

За словами голови Всеукраїнської асоціації гастрономічного туризму Олексія Волкова, формування стійкого попиту на гастрономічні тури та високоякісне безпечне задоволення цього попиту – основна місія започаткованої сьогодні співпраці, тому у цьому важливому питанні асоціація цілком розраховує на партнерську підтримку Управління задля залучення туристів.

Нагадаємо, у Києві встановлять 12-метрову скульптуру кита з переробленого сміття. Проєкт пропонує нове креативне розв'язання екологічної проблеми.

Також 12 лютого на Співочому полі відкриється Фестиваль гігантських китайських ліхтарів.