Київ знову став у заторах через репетицію параду (схеми)

У столиці перекрили центр міста, водії стоять у величезних заторах
Важливо
Київ знову став у заторах через репетицію параду (схеми)
Затори в Києві (Фото: Вечірній Київ)
20 Серпня 2021, 17:06
читать на русском

У Києві перекрили центральну частину міста та сусідні з нею  вулиці через другу репетицію військового параду до Дня Незалежності.

Про це повідомляє Міноборони.

Перекриття руху транспорту на деяких вулицях столиці - тимчасовий захід, необхідний військовим для репетиції. Адже парад є найскладнішою формою синхронізації руху великої кількості особового складу та техніки, а також пересічних громадян та гостей. Ми не просто готуємося до урочистого дійства, але прагнемо створити всі необхідні умови для забезпечення комфорту гостям Параду Дня Незалежності України 24 серпня. Організатори та учасники дбають про безпеку киян та гостей столиці, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що рух перекрили:

  • з 15:30 до 18:00 на вул. Академіка Туполєва, просп. Перемоги, Маршала Рибалка, вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Старовокзальній, вул. Жилянській, вул. Антоновича.
  • з 15:30 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) на вул. Великій Васильківській (на ділянці від Либідської пл. до вул. Хрещатик), вул. Хрещатик, вул. Михайлівській (на ділянці від вул. Володимирської до Майдану Незалежності), вул. Михайла Грушевського (на ділянці від Європейської пл. до Кріпосного пров.), Петрівській Алеї, Парковій дорозі, Володимирському узвозі, Боричевому узвозі, вул. Набережно-Хрещатицькій (від Боричевого узвозу зустрічною смугою до Нижнього Валу), Набережному шосе (від Дніпровського узвозу до вул.Набережно-Хрещатицької).
  • з 19:00 до закінчення заходів (орієнтовно до 01:15) на вул. Нижній Вал, вул. Глибочицькій, Глибочицькому проїзді, вул. В’ячеслава Чорновола, просп. Перемоги, вул. Старовокзальній, вул. Жилянській, вул. Антоновича.

Нагадаємо, на параді до Дня Незалежності України двоє представників Держприкордонслужби разом з військовослужбовцями нестимуть 30-метровий прапор.

Читайте також

1