Кілька осіб намагалася зірвати заходи за участі Зеленського у Черкаській області

Шістьох осіб затримала поліція
Важливо
Кілька осіб намагалася зірвати заходи за участі Зеленського у Черкаській області
Відкриття об’єкту “Географічний центр – серце України” Фото: https://www.president.gov.ua/
23 Серпня 2021, 12:02
читать на русском

У Черкаській області, яку сьогодні відвідував президент Володимир Зеленський, затримали групу осіб, які намагалися зірвати урочисті заходи за участі глави держави у селі Мар'янівка.

Як повідомляє місцева поліція, кілька чоловіків намагалися встановити звукопідсилювальну апаратуру у місці проведення заходу з участю керівництва держави. При цьому в учасників акції не було відповідних дозволів.

Сьогодні, 23 серпня, у Черкаській області під час заходів за участю президента України, присвячених підняттю Державного Прапора, група невідомих осіб намагалася зірвати захід шляхом несанкціонованого встановлення звукопідсилювальної апаратури у місці проведення заходу. При цьому чоловіки не виконували законних вимог поліцейських і порушували громадський порядок, - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці зреагували на ситуацію і не допустили правопорушень. Шістьох осіб, які грубо порушували громадський порядок, чинили хуліганські дії та не виконували вимог поліцейських, доставили до місцевого відділку поліції. Наразі встановлюються дані правопорушників та надається правова кваліфікація їхнім діям.

Нагадаємо, сьогодні у День Державного Прапора президент Зеленський відвідав село Мар'янівка у Черкаській області. Тут за його участі відбулося відкриття арткомплексу "Географічний центр — серце України" та підняття найбільшого в області українського прапора.

Читайте також

1