Кім сказав, скільки миколаївські колаборанти отримують від окупантів за злиту інформацію

Зрадники збирають для ворога різну інформацію
Кім сказав, скільки миколаївські колаборанти отримують від окупантів за злиту інформацію
Віталій Кім / Фото: president.gov.ua
21 Липня 2022, 14:54
читать на русском

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив про колаборантів в обласному центрі та скільки їм платять окупанти за злиту інформацію.

Про це Кім сказав в етері всеукраїнського телемарафону, пише ТСН.ua.

За його словами, зрадники збирають для ворога різну інформацію. Окупанти платять миколаївським колаборантам по 1500 грн за це.

Кім розповів, що за декілька днів він отримав 96 повідомлень щодо колаборантів у місті. Там багато "непрофільного, але є й дуже корисні дані".

По 1500 грн, кидають на картки за корисну для окупантів інформацію. Будь-яку, яку вони вважають корисною, - сказав він.

За словами голови ОВА, в Миколаєві впровадять подовжену комендантську годину на декілька днів. Протягом цього часу мають намір відпрацювати отримані дані щодо місцевих колаборантів.

Плануємо разом з військовими через тиждень-два. Окрім того, що у нас є певні завдання, ми ще будемо тренувати відпрацювання блокпостів та роботу з ДРГ... Попередньо повідомимо за два-три дні, щоб люди змогли спланувати свої дії, закупити продукти і таке інше, - розповів Кім.

Нагадаємо, що на початку тижня голова Віталій Кім пообіцяв винагороду 100 доларів за інформацію, яка допоможе ловити коригувальників російського вогню у Миколаївській області. Проте жителі Миколаєва відмовляються від винагороди за зрадників.

1