Кім вирішив "закрити" Миколаїв на кілька днів

У місті відпрацьовуватимуть ворожих диверсантів та коригувальників
Кім вирішив "закрити" Миколаїв на кілька днів
20 Липня 2022, 11:01
читать на русском

Очільник Миколаївської області Віталій Кім оголосив, що планує на кілька днів "закрити" Миколаїв.

Про це він сказав у черговому відеозверненні:

Від учора зявилося 18 листів про різних зрадників та колаборантів, ми їх відпрацьовуємо, багато питань щодо закриття міста - це планується у найближчому майбутньому, тиждень-два, якраз, коли йде збір врожаю, і коли ми відпрацюємо максимальну кількість даних. Місто планується закрити на день-два, ми про це повідомимо з військовими завчасно, аби люди могли скупитися продуктів та запланувати свої дії. І ми будемо відпрацьовувати адреси, ті, які якраз проаналізуємо, - розповів Віталій Кім.

Раніше очільник області оголосив про винагороду за впійманих корегувальників вогню. Він обіцяє платити по 100 доларів за кожного злочинця.

Кім розповів, що росіяни через телеграм-канали підкуповують українців, щоб ті коригували вогонь ворога на території області. За це окупанти платять до 1,5 тис. гривень. Однак, українські військові все одно їх "потихеньку ловлять".

Очільник області пропонує влаштувати полювання на зрадників та опублікував інструкцію для майбутніх викривачів:

Надайте відомості на осіб, які на вашу думку корегують вогонь окупанта, військових рф та допомагають їм, на електронну скриньку - [email protected]:

  1. ПІБ особи, що здає окупанту місця знаходження українських військових або корегує вогонь ворога (ПІБ, номер мобільного телефону, адреса мешкання, геолокація місця знаходження або інші наявні відомості, що допоможуть встановити особу).
  2. Детальний опис події або фактів, за наявності фото та відео докази або факти в електронному вигляді, які вказують на те, що особа допомагає військовим рф.
  3. ПІБ заявника, контактний номер телефону для подальшого зв’язку та уточнення обставин. Після детальної перевірки та підтвердження наданої інформації, ви отримаєте винагороду у розмірі 100 дол.

Нагадаємо, 15 липня російські бойовики випустили ракети по двох найбільших університетах Миколаєва.

1