Кіт Мирон Павлович повідомлятиме чернівчанам новини від теплокомуненерго

Чернівецькі тепловики двічі врятували від смерті їхнього пухнастого речника
Кіт Мирон Павлович повідомлятиме чернівчанам новини від теплокомуненерго
Кіт Мирон Павлович (Фото: Чернівцітеплокомуненерго)
11 Червня 2021, 01:26
читать на русском

Працівники КП "Чернівцітеплокомуненерго" двічі врятували від загибелі кота, якого назвали Мироном Павловичем. Віднині кіт у соцмережах сповіщатиме чернівчанам про усі новини від тепловиків.

Історію кота працівники підприємства розповіли від його імені на сторінці у Фейсбуці.

Торік восени хтось викинув на вулицю мале кошеня, яке підібрали працівники котельні. Навесні котика передали до офісів, оскільки опалювальний сезон закінчився і котельня не працювала.

Наступної весни, через перше кохання в мене сталася трагедія: коли я йшов гуляти до своєї подружки, хтось вистрілив в мене і пошкодив хребет. Я ледве доповз до школи, поруч з новим домом, і там вже просто лежав. На щастя, мене побачили волонтери, за що я їм досі щиро вдячний, - "розповів" далі Мирон Павлович.

Коли у фейсбуці оголосили збір коштів на операцію для тварини, тепловики побачили пост і забрали кота з лікарні.

Я повернувся до своїх кабінетів і почав більше ще цінувати моїх співжителів. Щоб якось віддячити, я часто підказую їм де знати потрібний документ та рятую їх від нервових зривів. А ще постійно просто віддаю їм тепло, як вони колись давали його мені маленькому, -"продовжив" пухнастик.

Насамкінець Мирон Павлович повідомив, що віднині саме йому "доручили сповіщати про все важливе, що відбувається на Чернівцітеплокомуненерго".

Нагадаємо,  в Одесі звичайний домашній кіт випадково заліз до контейнера з цукерками і три тижні їхав без їжі і води аж до Ізраїлю.

Читайте також

1