Кличко через самоізоляцію не піде голосувати

Мер працює дистанційно через хворобу на коронавірус
Кличко через самоізоляцію не піде голосувати
Віталій Кличко (фото: Facebook)
25 Жовтня 2020, 10:16
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що перебуває на самоізоляції і через це не зможе взяти участь у голосуванні на місцевих виборах, які сьогодні проходять у столиці.

Друзі! Сьогодні вперше за багато років я не голосую на виборах. Лікуюся вдома, на самоізоляції. Вірус вразив буквально в останній день перед виборами. Працюю дистанційно і контролюю роботу міських служб, - написав Кличко на своїй сторінці у Facebook.

Мер закликав виборців голосувати безпечно: використовувати засоби індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції.

Читайте також

Ідучи на виборчу дільницю, не забувайте про правила безпеки! Надягніть маску, візьміть антисептик, ручку. Дотримуйтеся соціальної дистанції на дільниці, - закликав Кличко.

Нагадаємо, у суботу, 24 жовтня, київський міський голова Віталій Кличко повідомив, що захворів на коронавірусну хворобу COVID-19.

Мер (досьє Віталія Кличка) зазначив, що почувається добре, але він мусить піти на самоізоляцію та буде працювати з дому.

У неділю, 25 жовтня 2020 року, українці обирають мерів міст, голів селищ, сіл і територіальних громад (ОТГ) та депутатів місцевих рад –сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах. У Києві, крім виборів міського голови, відбудуться вибори районних у місті рад.

1