Кличко: Київ готується до найгіршого сценарію розвитку пандемії

Мер Києва переконаний, що уникнути локдауну допоможе тільки вакцинація
Головне
Кличко: Київ готується до найгіршого сценарію розвитку пандемії
Віталій Кличко (фото: Facebook)
19 Серпня 2021, 12:17
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що вакцинація - єдиний спосіб уникнути швидкого розповсюдження вірусу та локдауну.

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Я сподіваюся, що всі почують заклики щепитися. Бо єдиним захистом від подальшого розповсюдження коронавірусу є масова вакцинація. Ми сьогодні робимо все. І щодня велика кількість киян, 20-30 тисяч людей, вакцинуються в столиці. Я сподіваюся, ця тенденція не зменшиться. І до кінця року майже всі мешканці столиці отримають щеплення. І я сподіваюся, що всі дослухаються. І ми уникнемо страшних речей. Уникнемо нових обмежень на транспорті, спецперепусток та інших суворих обмежень. Єдиний вихід сьогодні - це вакцинація, - говорить Кличко (досьє Віталія Кличка).

За його словами, Київ готується до різних сценаріїв розвитку пандемії, навіть до найгіршого.

Будемо робити все, щоб цього уникнути. Лікарні готові, ліжка є, зокрема, і обладнані подачею кисню. Персонал лікарень вже досвідчений, добре підготовлений. Закуплені необхідні ліки та засоби індивідуального захисту, - повідомляє мер Києва.

Зазначається, що наступну хвилю пандемії епідеміологи прогнозують вже на початку осені.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль переконаний, що вакцинація від COVID-19 повинна продовжуватися на вихідні та у свята.

Читайте також

1