Кличко показав, як будують Подільсько-Воскресенський мостовий перехід - відео

Паралельно бетонують основу для майбутньої гілки метрополітену
Кличко показав, як будують Подільсько-Воскресенський мостовий перехід - відео
Будівництво мостового переходу Фото: скрін з відео
27 Жовтня 2020, 15:08
читать на русском

У Києві тривають роботи з будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці у Facebook, триває процес встановлення арочної конструкції мосту в проектне положення.

Роботи на Подільсько-Воскресенському мостовому переході не зупиняються. Зокрема, триває процес встановлення арочної конструкції мосту в проектне положення. Фахівці постійно контролюють навантаження на ванти, що тримають конструкцію, - повідомив Кличко (Віталій Кличко - досьє).

Як стверджує мер, у напрямку Троєщини вже готові опори для майбутніх прогонів мосту. Також триває процес бетонування проїжджої частини на Русанівських садах. Там, до речі, паралельно бетонують основу для майбутньої гілки метрополітену.

А з боку Подолу ми розпочинаємо важливий етап – встановлення багатотонних прогонів в бік вулиць Верхній та Нижній вали. Для цього зібрали понтонну платформу. На ній уже змонтували потужні домкрати, за допомогою яких встановлять металеві конструкції мосту, - повідомив столичний мер.

Читайте також

Нагадаємо, 9 жовтня мер Києва повідомив, що міська влада розпочинає втілення ще одного інфраструктурного проекту - будівництво нового пішохідного мосту з Оболонської набережної на острів "Оболонський".

Планується, що міст з’єднає Оболонську набережну (в районі гольф-центру) з островом "Оболонський", - сказав Кличко.

За його словами, ширина мосту буде 4 метри. Довжина - 164 метри. Він матиме три прольоти. Конструкція споруди спиратиметься на 4 опори, дві з яких будуть розташовані в протоці.

1