Кличко звільнив заступника, який затягнув роботу будівництва Подільського моста

Заступник, який відповідав за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу
5 Листопада, 13:26 442

Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника Олександра Густєлєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Я сьогодні зранку без попередження заїхав подивитися, що відбувається на об'єкті. А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чув запевнення профільного заступника, що міст в кінці року "поїде". Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібен результат! - підкреслив Кличко.

За його словами, заступник, який відповідав за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу.

Все, що було потрібно, аби завершити роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено. І фінансово, і організаційно. При цьому, заступник кожного разу божився, коли ми виїжджали на об’єкт, що все робиться і рухається до завершення. Я сьогодні поїхав туди сам і побачив, що картина – нерайдужна. І я ухвалив рішення про звільнення профільного заступника, який публічно мені обіцяв, що ми запустимо авторух в кінці цього року, – Олександра Густєлєва, - підкреслив він.

Нагадаємо, що в лютому Кличко обіцяв в Києві відкрити Подільсько-Воскресенський міст, який будують ще досі, та дві станції метро.

Читайте також