Кличко звільнив заступника, який затягнув роботу будівництва Подільського моста

Заступник, який відповідав за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу
Кличко звільнив заступника, який затягнув роботу будівництва Подільського моста
Віталій Кличко (фото: КМДА)
5 Листопада 2021, 13:26
читать на русском

Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника Олександра Густєлєва через затягування робіт із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Я сьогодні зранку без попередження заїхав подивитися, що відбувається на об'єкті. А там, скажу прямо, мало що відбувається. Хоча регулярно чув запевнення профільного заступника, що міст в кінці року "поїде". Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібен результат! - підкреслив Кличко.

За його словами, заступник, який відповідав за об’єкт, не зміг раціонально організувати роботу.

Все, що було потрібно, аби завершити роботи для запуску автомобільного руху, було забезпечено. І фінансово, і організаційно. При цьому, заступник кожного разу божився, коли ми виїжджали на об’єкт, що все робиться і рухається до завершення. Я сьогодні поїхав туди сам і побачив, що картина – нерайдужна. І я ухвалив рішення про звільнення профільного заступника, який публічно мені обіцяв, що ми запустимо авторух в кінці цього року, – Олександра Густєлєва, - підкреслив він.

Нагадаємо, що в лютому Кличко обіцяв в Києві відкрити Подільсько-Воскресенський міст, який будують ще досі, та дві станції метро.

Читайте також

1