Колаборантів та диверсантів затримали у Харкові, Дніпрі та на Прикарпатті (відео)

А в Одесі ОЗУ незаконно вивозило за кордон українських призовників
Колаборантів та диверсантів затримали у Харкові, Дніпрі та на Прикарпатті (відео)
Наручники (фото: Pexels)
27 Березня 2022, 16:26
читать на русском

СБУ викрила координатора диверсійних груп РФ і колаборанта, який хотів отримати посаду в окупаційній владі.

Про це повідомили в СБУ.

У Харкові спецпризначенці СБУ затримали чоловіка, який координував диверсійні групи та терористичні угруповання "Л/ДНР" у регіоні.

В Одеській області СБУ у взаємодії зі спецслужбою Молдови викрила транснаціональне ОЗУ, яке незаконно переправляло українців-призовників за кордон.

У Дніпрі СБУ затримала колаборанта, який хотів очолити окупаційну адміністрацію. Він збирав дані щодо працівників об’єкта критичної інфраструктури Дніпра, їх політичну орієнтованість і рівень лояльності до РФ.

У Полтавській області СБУ виявила колаборантку, яка  агітувала за захоплення окупантами українських міст, і заблокувала ботоферму.

В Івано-Франківській області викрито агітаторку, яка поширювала антиукраїнський контент у соцмережах. А в перший день війни відправила фото ракетного обстрілу аеропорту Івано-Франківська абоненту з російським номером.

Нагадаємо, в Ізюмі російським окупантам продалися місцеві депутати Анатолій Фомичевський і Юрій Козлов, А також колишній працівник МВС Владислав Соколов і колишній мер Олександр Божков.

Читайте також