Колишній секретар РНБО вдарив представника ОП на своєму дні народженні

Бійку Милованова та Данилюка рознімав депутат Київради
Колишній секретар РНБО вдарив представника ОП на своєму дні народженні
Данилюк та Милованов Фото: сторінка Милованова у Фейсбуці
31 Липня 2021, 12:06
читать на русском

Екссекретар Ради нацбезпеки та оборони Олександр Данилюк вдарив радника голови Офісу президента  Тимофія Милованова під час святкування дня народження Данилюка у п'ятницю, 30 липня.

Про це Милованов повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора Олександр Данилюк вдарив мене. Що відбулось якщо забути про прізвища? Кандидат на голову Бюро економічної безпеки запросив до себе на день народження голову конкурсної комісії з відбору голови (запрошення і підтвердження на фото). І вдарив його. Чому? Бо кандидату не сподобалось рішення комісії про його відсторонення від конкурсу, - написав радник голови ОП.

За його словами Данилюк стверджував, що на комісію чинили тиск, щоб його відсторонити.

А насправді - тиск чинить сам реформатор. І тоді це не реформатор, а гопнік. Так робили в 90-х. Били чиновників коли вони приймали не ті рішення. Ця культура має припинитись, - додав Милованов.

Наразі від Данилюка не було жодних коментарів з приводу інциденту.

Тим часом інцидент підтвердив журналіст Роман Кравець. На своїй сторінці у Фейсбуці, він написав, що бійку Милованова та Данилюка рознімав депутат Київради Дмитро Білоцерковець.

Допис Романа Кравця

Ще один очевидець подій Віктор Чумак написав, що між політиками була "розборка":

Допис Віктора Чумака

Нагадаємо, 29 липня комісія розглядала кандидатури для конкурсу на посади директора Бюро економічної безпеки. На цю посаду претендував і колишній секретар РНБО Данилюк. Однак його не допустили до конкурсу через диплом Університету Індіани.  Про це повідомив радник голови Офісу президента Тимофій Милованов.

Він пояснив рішення комісії тим, що "закон вимагає у кандидатів економічної або юридичної освіти".

"Олександр подав три дипломи. Перший про інженерну освіту з КПІ (не підходить, бо не економічна). Другий про професійну освіту в царині фондового ринку (не підходить, бо не вища). Третій - диплом з бізнес освіт університету Індіана, спеціалізація фінанси", - розповів Милованов і додав, що Данилюк надав комісії ксерокопію третього диплома.

Читайте також

1