Колишня заступниця голови Запорізької ОВА Некрасова, яку підозрюють у розкраданні гуманітарки, показала у соцмережах лук за понад тисячу євро

Новий воєнний 2023 рік чиновниця Некрасова зустрічала у Бангкоку
Колишня заступниця голови Запорізької ОВА Некрасова, яку підозрюють у розкраданні гуманітарки, показала у соцмережах лук за понад тисячу євро
Злата Некрасова
16 Жовтня 2023, 10:39
читать на русском

Фігурантка корупційного скандалу про розкрадання гуманітарної допомоги в Запоріжжі Злата Некрасова святкує 32-й день народження.

На своїй сторінці інстаграм ексчиновниця поділилася фото з храму у відвертій сукні, пише телеграм-канал СЛОН.

Образ підписники Злати не оцінили — навіть невіруючі люди радять прикривати груди в церкві.

Відповідь "хейтерам" не забарилася: Златі начхати на вашу думку, ходитиме хоч голою.

"Втім, допис з реакцією Некрасова доповнила більш стриманим фото — тіло прикриває блуза Zimmerman за €700, образ доповнюють сережки Chanel за ~€620. Відповіді на питання хто винен у розкраданні гуманітарки на мільйони доларів суспільство досі не отримало", - пишуть журналісти каналу.

Нагадаємо, Злата Некрасова - колишня заступниця голови Запорізької обласної державної адміністрації з 22 лютого 2021 по 19 травня 2023. Нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня.

Була занесена у базу Миротворець за кваліфікацією "Мародерство" з іншими чиновниками Запорізької області та міста Запоріжжя через звинувачення у розкраданні гуманітарної допомоги.

31 серпня 2022 прокоментувала обшуки у себе, зазначивши, що бачить єдиною підставою обшуків те, що заявами політичні діячі намагаються створити суспільний резонанс та політичну кар'єру задля зміни влади.

31 грудня 2022 Злата Некрасова опублікувала привітання з Новим роком та фото. Як виявилося, вона перебувала у закладі "Sindhorn Midtown Hotel" у Бангкоку, столиці Таїланду.

15 січня 2023 вона повідомила, що про неї "поширюють фейкову інформацію" та поставила риторичне запитання щодо того, чи зробили "ці люди" щось для якнайшвидшої перемоги України у війні та пообіцяла дати велике інтерв'ю після перемоги.

19 травня 2023, знаходячись за кордоном, публічно обурилася через своє звільнення. Вона заявила, що таким чином голова ОВА Юрій Малашко "підтримав своїх підлеглих", які, на її думку, "брали участь у створенні необхідних умов для розкрадання гуманітарної допомоги у великих розмірах". Вона прокоментувала це рішення як "грубе порушення законодавства про працю".

1