Коля-мітбол: нардеп Тищенко запропонував перейменувати котлети (відео)

Тищенко хоче започаткувати новий "молодіжний" тренд
Коля-мітбол: нардеп Тищенко запропонував перейменувати котлети (відео)
Микола Тищенко (Фото: УНІАН)
19 Грудня 2021, 15:27
читать на русском

Народний депутат "Слуги народу" 49-річний Микола Тищенко назвав себе молоддю і закликав називати речі теж "по-молодіжному". Зокрема, "слуга" пропонує почати з котлет і називати їх мітболами.

Відео з діалогом Тищенка про назву українських котлет з`явилося на YouTube.

Микола Тищенко проводив святкову руханку для українців на ковзанці біля Офісу президента. Після цього людей запросили до наметів погрітися та скуштувати смаколики.

Журналіст запитав Тищенка. які саме страви пропонують спробувати українцям.

Можливо, котлети?, – запитав кореспондент, натякаючи на те, що у 90-х роках минулого століття Тищенка у певних колах називали прізвиськом "Коля-котлета".

Невідомо, чи зрозумів "слуга" прихований натяк у запитанні, але він гаряче почав сперечатися із журналістом про назву цієї справи.

Зокрема, Микола Тищенко заявив, що традиційну котлету по-київськи потрібно називати "мітбол по-київськи". Мовляв, зараз молоді українці прогресивні й тому їм потрібно використовувати сучасні назви продуктів.

На думку нардепа, варто почати з котлет, які він хоче називати лише "мітболами". Тищенко вважає, що українською правильно звучить саме так. А ось "мітбол по-київськи" вважає головною родзинкою будь-якого святкового столу.

Українською мовою це (котлета - ред.) мітбол. Це ми з вами вводимо нові тренди. Тому що ми молодь, а молодь вона завжди на передовій, вона завжди диктує нові тренди, - сказав він.

Відео з нардепом моментально розлетілося соцмережами та почало набувати популярності. Українці вже жартують, що Тищенкові час змінювати прізвисько на "Коля-мітбол".

Нагадаємо, раніше "Слуга народу" Микола Тищенко розповів про те, що на його новорічному столі обов'язково буде сало.

Читайте також

1