Компанія Tesla добровільно відкликає майже 500 тисяч автомобілів: у чому причина

Відкликання поширюється на всі моделі Model 3, випущені в період з 2017 по 2020 рік
Компанія Tesla добровільно відкликає майже 500 тисяч автомобілів: у чому причина
Електромобіль Tesla Ілона Маска Фото: twitter.com/BillionMagazine
1 Січня 2022, 06:22
читать на русском

Компанія Tesla оголосила про добровільне відкликання майже 500 тисяч автомобілів, щоб усунути можливі проблеми в системі фіксації багажника. Це рішення поширюється на всі моделі Model 3, випущені в період з 2017 по 2020 рік, а також на деякі моделі Model S.

Про це повідомляє Reuters.

Tesla відкликає понад 475 тисяч своїх електромобілів Model 3 і Model S для розв'язання проблем з камерою заднього виду і багажником, які збільшують ризик зіткнень, - повідомив регулятор безпеки дорожнього руху США.

В компанії пояснили, що в більш ніж 355 тисячах електромобілів Model 3 можуть бути пошкоджені дроти камери заднього виду при відкритті і закритті багажника. Всі зміни проведуть безплатно.

Крім того, на 119 тисячах електрокарів Tesla Model S, випущених з 2014 року, буде замінений замок капота. Це пов'язано з дефектом, через який кришка може раптово відкритися.

Нагадаємо, що засновник компанії Tesla Ілон Маск заявив, що не збирається пропонувати будь-яку колірну палітру для пікапа Cybertruck. Тобто у покупців не буде можливості обрати колір, а для цього, за словами мільярдера, існують сторонні компанії.

Читайте також