Tesla готує нові моделі електромобілів з "майбутнього"

Незабаром Ілон Маск розповість про новинки
Tesla готує нові моделі електромобілів з "майбутнього"
Ілон Маск (фото з соцмереж)
1 Грудня 2021, 04:00
читать на русском

Ілон Маск пообіцяв, що у січні розповість про плани компанії з випуску електромобілів Tesla. Особлива увага буде приділена пікапу Cybertruck, який може отримати кермо без механічного зв'язку з колесами.

Про це повідомляє Electrek.

Раніше Маск у Twitter розповів, що майбутній Cybertruck "навмисно буде напханий новітніми технологіями". Простіше кажучи, пікап побуває у майбутньому та принесе до нас його технології: замість керма буде штурвал, але в ідеалі керування колесами буде здійснюватись за допомогою дротів, без безпосереднього механічного зв'язку.

Крім того, користувачі Tesla виявили недоліки в оновленому седані Model S. Штурвал, який замінював кермо, по сусідству з електропідсилювачем. Відтак, це виявилось незручним під час їзди на малих швидкостях. За словами Ілона Маска, поява підсилювача з прогресивною характеристикою займе багато часу.

Також у січні під час квартального звіту мільярдер розповість про стан справ з постачанням компонентів у галузі та планах компанії з випуску нових моделей електромобілів.

Нагадаємо, на початку листопада Ілон Маск заявив, що готовий продати акції Tesla та пожертвувати 6 мільярдів доларів, щоб побороти голод у світі.

Читайте також