Королева Єлизавета ІІ готує юридичну боротьбу проти принца Гаррі та Меган Маркл

Королеву занепокоїла новина про те, що принц Гаррі пише відверті мемуари про Букінгемський палац
Королева Єлизавета ІІ готує юридичну боротьбу проти принца Гаррі та Меган Маркл
Королева Єлизавета (фото: ЕРА)
24 Серпня 2021, 08:07
читать на русском

Королева Єлизавета ІІ наказала старшим помічникам Палацу спланувати юридичну боротьбу проти герцога Сассекського принца Гаррі та його дружини Меган Маркл через те, що подружжя розповсюджує інформацію про Букінгемський палац.

Про це повідомляє The Sun.

Вони піддаються закону. Гаррі та Меган будуть поінформовані і знатимуть, що повторні напади не допускатимуться, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що королівську родину сколихнула звістка про те, що принц Гаррі пише мемуари про Букінгемський палац, вихід яких заплановано на наступний рік. Нині розглядається юридичне попередження видавцям Penguin Random House, які зібралися публікувати майбутні мемуари принца.

Існує межа того, скільки вони будуть терпіти. Королеві та її родині вже досить атак. Гаррі та Меган дізнаються та зрозуміють, що нові напади неприпустимі - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Букінгемський палац відреагував на відверті висловлення принца Гаррі та Меган Маркл. Члени королівської сім'ї засмучені через складнощі подружжя.

Нагадаємо, онук королеви Єлизавети ІІ принц Гаррі зізнався в тому, що зловживав алкоголем, аби загоїти душевну травму через смерть матері - принцеси Діани.

Читайте також