Кримінальну справу відкрили через концерт Полякової у Харкові

Концерт української співачки став приводом для відкриття кримінальної справи
Кримінальну справу відкрили через концерт Полякової у Харкові
Ольга Полякова Фото: Уніан
5 Жовтня 2020, 21:34
читать на русском

3 жовтня українська співачка Ольга Полякова вітала вчителів із професійним святом на концерті у Новобаварському районі Харкова. Проведенням масового заходу зацікавилися у поліції.

Попри діючий карантин, на стадіоні по Профспілковому бульвару відбувся концерт, який відвідали близько 2000 людей, повідомляє пресслужба Національної поліції у Харківській області.

У поліції зазначили, що 1 жовтня побачили анонс заходу в соцмережах, намагалися зв’язатися з адміністрацією району та надіслали запит, аби з’ясувати, на яких підставах його проводитимуть, однак відповіді так і не отримали.

3 жовтня 40 співробітників Новобаварського та Холодногірського відділів поліції знаходилися за місцем проведення масових заходів з метою роз’яснення громадянам правил дотримання карантину, а також фіксації протиправних дій з боку організаторів заходу, - йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також

Силовики зазначають, що слідчим Новобаварського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Організаторам концерту загрожує одне з покараннь:

  • у вигляді штрафу розміром від 17 до 51 тисячі гривень;
  • арешт на строк до 6 місяців;
  • обмеження волі на строк до 3 років;
  • позбавлення волі на той самий строк.

Читайте також

Як повідомляв Парламент.UA, президент Володимир Зеленський пояснив, що Україна опинилася серед лідерів Європі за поширенням коронавірусної інфекцієї COVID-19 через те, що люди втомилися від карантинних обмежень.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що проведення масових заходів за участю великої кількості людей гарантовано призводить до погіршення епідемічної ситуації у цьому районі.