Криптобіржа Qmall отримала дозвіл на роботу у Польщі

Qmall пройшла офіційну реєстрацію, відбулася презентація та масштабна кампанія в медіапросторі
Криптобіржа Qmall отримала дозвіл на роботу у Польщі
Криптобіржа qmall
3 Липня 2023, 12:40
читать на русском

Українська криптовалютна біржа Qmall отримала дозвіл на провадження діяльності у сфері віртуальних валют у Польщі. У січні 2023 року керівництво компанії заявило про плани виходу на польський ринок та побудову там місцевої криптоспільноти.

Про це повідомляється на сайті компанії.

Qmall пройшла офіційну реєстрацію, відбулася презентація та масштабна кампанія в медіапросторі. Отримання дозволу на здійснення торговельної діяльності у сфері віртуальних валют стало завершальним етапом легалізації біржі на внутрішньому ринку Польщі.

"Цього року ми анонсували вихід на Європейський ринок і дуже швидко отримали дозвіл. Польща - одна з пріоритетних для нас країн у Європі. Ми вирішили, що легалізація на внутрішньому ринку тільки сприятиме нашій прозорості та зміцнить довіру як польської, так і української аудиторій. Легальність і безпека - пріоритетні напрямки для нас. Тому коли Qmall заявляє про вихід на нові ринки - це завжди означає повну легалізацію згідно з внутрішнім законодавством і створення безпечного криптопростору для нових користувачів", - зазначив співзасновник біржі Богдан Прилепа.

Нагадаємо, криптовалютна біржа з українським корінням Qmall розпочала роботу у листопаді 2021 року. Екосистема надає користувачам можливість обмінювати, торгувати, зберігати криптовалюту, а також має низку власних продуктів для її використання. Серед них: лаунчпад, стейкінг, NFT-маркетплейс, P2P сервіс та інші. Кількість активних користувачів Qmall перевищує 400 000 тисяч по всьому світу.

Раніше Qmall вже отримала дозвіл на торговельну діяльність у Європейському союзі, підключила пари з Євро та запустила найбільший європейський лаунчпад.

Читайте також