Криворізька лікарня отримала 12 нових автомобілів швидкої допомоги

Їх оновили вперше за останні 8 років
15 Лютого, 13:36
Криворізька станція екстреної медичної допомоги отримала 12 нових автомобілів марки Citroen Jumper та Peugeot Boxer, які придбали за кошти державного бюджету.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної ради у Facebook.

Ці машини обслуговуватимуть 849 339 осіб (майже 27% населення області), які проживають у м. Кривий Ріг та в колишніх Апостолівському, Криворізькому, Софіївському, Широківському та частині П’ятихатського районів і в м. Жовті Води. Нові авто дозволять забезпечити більш якісне надання екстреної медичної населенню цих територій, - розповів нардеп Юрій Корявченков.

Читайте також

До того ж це перше оновлення автопарку за останні 8 років. Автомобілі для Криворізької СЕМД придбали за 23 млн 520 тис.грн з державного бюджету.

Ми тільки почали оновлення автопарку із цих 12 "швидких". Вже у квітні на всю Дніпропетровщину планується придбати 145 машин. 51 з них піде сюди, до Криворізької станції. Інші ми розподілимо по області відповідно до потреби, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Нагадаємо, що у селі Волобуївка Балаклійського району Харківщини через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги з'їхав у кювет.