У Рівненській області перекинулась швидка допомога, яка їхала на місце ДТП

Побачили її працівники ДСНС, які теж поверталися з місця ДТП
У Рівненській області перекинулась швидка допомога, яка їхала на місце ДТП
Перевернута швидка допомога (фото: ДСНС)
4 Листопада 2020, 16:10
читать на русском
У Рівненській області перекинувся автомобіль медиків, який їхав на місце ДТП.  В результаті травмовано двох фельдшерів швидкої допомоги.

Як вдалося з'ясувати, бригада швидкої прямувала на ДТП в село Олександрія Рівненського району. Вони саме завезли травмованого до лікарні Рівного з Олександрійської ДТП і поверталися назад на місце пригоди, - повідомили рятувальники.

Працівники ДСНС, які теж поверталися з місця потрійної ДТП, побачили поблизу Житинського кільця перекинутий автомобіль швидкої медичної допомоги. Вони негайно надали першу долікарську допомогу двом травмованим фельдшерам, відключили клеми акумулятора в машині та допомогли перенести травмованих фельдшерів до іншого автомобіля швидкої медичної допомоги.

Наразі усі обставини події встановлює поліція.

Читайте також

Нагадаємо, що у смертельній аварії, яка сталась на Майдані Незалежності у Києві 30 жовтня, постраждала сім'я із п'ятимісячним немовлям. Троє людей отримали травми, коли некероване авто виїхало на проїжджу частину і врізалось в інші машини. В одній з автівок була сім’я з п'ятимісячною дитиною. Усіх постраждалих госпіталізували.