ДТП на Майдані: в аварії постраждала сім'я з немовлям

66-річному водієві іномарки повідомили про підозру
Головне
ДТП на Майдані: в аварії постраждала сім'я з немовлям
ДТП у центрі Києва (Фото: hromadske.ua)

У смертельній аварії, яка сталась на Майдані Незалежності у Києві 30 жовтня, постраждала сім'я із п'ятимісячним немовлям.

Про це повідомила прессекретарка прокуратури Києва Надія Максимець.

Троє людей отримали травми, коли некероване авто виїхало на проїжджу частину і врізалось в інші машини. На біду, в одній з автівок була сім’я з п'ятимісячною дитиною. Усіх постраждалих госпіталізували, - зазначила вона.

Стан потерпілих оцінюють як задовільний.

Вона також зауважила, що 66-річному водієві іномарки повідомили про підозру.

Читайте також

Раніше за фактом смертельної ДТП на Майдані Незалежності розпочали кримінальне провадження за статтею "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами" у частині "порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, у Києві 30 жовтня чоловік протаранив зупинку на Хрещатику, на місці загинули двоє осіб, ще кілька отримали поранення. На перших кадрах видно, як тіла залишались на місці аварії, коли там вже зібрались очевидці.

Пізніше поліція показала відео, де видно як автомобіль їде Майданом Незалежності та врізається у зупинку громадського транспорту.

Виявилося, що винуватець смертельної аварії на Хрещатику у Києві був тверезий, однак він переніс операцію на серці.

Згодом заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив подробиці смертельної ДТП, яку влаштував водій на Хрещатику у Києві. За його словами, винуватця ДТП звати Юрієм, він 1954 року народження.

1