Криворізька лікарня отримала 12 нових автомобілів швидкої допомоги

Їх оновили вперше за останні 8 років
Криворізька лікарня отримала 12 нових автомобілів швидкої допомоги
Швидка допомога (фото: Дніпропетровська обласна рада)
15 Лютого 2021, 13:36
читать на русском
Криворізька станція екстреної медичної допомоги отримала 12 нових автомобілів марки Citroen Jumper та Peugeot Boxer, які придбали за кошти державного бюджету.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровської обласної ради у Facebook.

Ці машини обслуговуватимуть 849 339 осіб (майже 27% населення області), які проживають у м. Кривий Ріг та в колишніх Апостолівському, Криворізькому, Софіївському, Широківському та частині П’ятихатського районів і в м. Жовті Води. Нові авто дозволять забезпечити більш якісне надання екстреної медичної населенню цих територій, - розповів нардеп Юрій Корявченков.

Читайте також

До того ж це перше оновлення автопарку за останні 8 років. Автомобілі для Криворізької СЕМД придбали за 23 млн 520 тис.грн з державного бюджету.

Ми тільки почали оновлення автопарку із цих 12 "швидких". Вже у квітні на всю Дніпропетровщину планується придбати 145 машин. 51 з них піде сюди, до Криворізької станції. Інші ми розподілимо по області відповідно до потреби, - повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

Нагадаємо, що у селі Волобуївка Балаклійського району Харківщини через сильний снігопад автомобіль швидкої медичної допомоги з'їхав у кювет.

1