Криворізьку міськраду перевіряють: чи пов'язано це зі смертю Павлова

Кількість перевірок збільшилася після його смерті
Важливо
Криворізьку міськраду перевіряють: чи пов'язано це зі смертю Павлова
Костянтин Павлов (фото: t.me/ermolinskiy_news)
6 Вересня 2021, 19:53

"Зондер-команда", направлена з Києва, перевіряє Криворізьку міську раду, а саме період до того, як Костянтин Павлов став мером міста. 

Про це повідомили в Криворізькій міській раді.

"Зондер-командою" проводиться перевірка саме періоду, коли Костянтин Юрійович ще не був мером і відповідно це не могло його стосуватися, - повідомив начальник юридичного управління Криворізького міськвиконкому Кудін.

Він зазначив, що "зондер-команда" у складі близько 100 чоловік з усіх областей України та від усіх контролюючих органів, прибула навесні 2021 року, проте особливо активізувалася в останні три тижні, після смерті мера Кривого Рогу Павлова.

Поки остаточних актів немає, ми бачили тільки попередні. Трохи пізніше ми публічно прокоментуємо кожну цифру, - зазначив Кудін.

Кудін додав, що міністрам МВС та політтехнологам від влади не потрібно пов'язувати перевірки зі смертю Павлова, оскільки вони перевіряють період до того, як він став мером.

Нагадаємо, після звільнення Котляра, депутати призначили виконувачем обов'язків секретаря міськради Юрія Вілкула, який вже був мером міста Кривий Ріг з 2010 по 2020 рік.

Читайте також