ЗМІ опублікували докази самогубства мера Кривого Рогу

З камер відеоспостереження видно, як Павлов вистрілив сам у себе
ЗМІ опублікували докази самогубства мера Кривого Рогу
Будинок, де знайшли тіло мера Кривого Рогу Фото: https://t.me/taimurzin_oleksii/282?single
16 Серпня 2021, 08:36
читать на русском

Загибель мера Кривого Рогу Костянтина Павлова була самогубством.

Про це засвідчило відео з камер спостереження, які були встановлені у будинку загиблого.

Увага! 18+ відео містить кадри жорстокості. 

На відео можна побачити, як Павлов ходить по хаті зі зброєю у руках. Коли пролунав постріл, біля Павлова нікого не було.

На момент загибелі мер був у відпустці та перебував вдома сам, оскільки його родина ще відпочивала на морі. ТСН повідомляло, що тіло загиблого знайшов помічник радника мера Андрія Гальченка. Саме Гальченко, за даними видання, забив на сполох, коли Павлов перестав виходити на звязок.

За словами радника мера Кривого Рогу, у Костянтина Павлова була зареєстрована зброя. Вона зовні схожа на ту, яку знайшли поруч із покійним.

Нагадаємо, 15 серпня мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайшли мертвим на порозі його будинку у селі Вільне, що під Кривим Рогом. Однопартійці не вірять, що чоловік вчинив самогубство.

У Національній поліції повідомили, що встановлюють обставини смерті Криворізького міського голови. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Згодом на трагедію відреагував президент Володимир Зеленський, який закликав правоохоронців до ранку 16 серпня надати перші результати розслідування.

Читайте також

1